Ανακαλύψτε τον Μελλοντικό σας Χώρο στην Ελλάδα

Το ιδανικό σας διαμέρισμα, κατάστημα ή οικόπεδο σας περιμένει.

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς;

Εξιδικευμένη Γνώση:

Εκτεταμένη και ολοκληρωμένη γνώση της ελληνικής αγοράς ακινήτων.

Υπηρεσίες Σχεδιασμένες Με Βάση Τις Προσωπικές Σας Ανάγκες:

Προσαρμόζουμε την προσέγγισή μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές σας ανάγκες.

Ευρεία Γκάμα Ακινήτων:

Πληθώρα επιλογών ακινήτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Στην Multiply, αισθανόμαστε υπερήφανοι που έχουμε μετατρέψει τη διαδικασία αγοράς και πώλησης ακινήτων σε μια άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πελάτη και απρόσκοπτη εμπειρία. Ας δείτε γιατί ξεχωρίζουμε:

Ιδέα & Σύλληψη - Τοπική Ειδίκευση: Διαθέτοντας μια βαθιά ενσυναίσθηση του ελληνικού ακινητοκτητικού τοπίου, περηφανευόμαστε για το 100% ποσοστό επιτυχίας μας στην αντιστοίχιση ακινήτων με τους κατάλληλους αγοραστές.
0%
Προσοχή στη Λεπτομέρεια: Η αφοσίωσή μας στην ακρίβεια των καταχωρήσεων και των εγγράφων εγγυάται μια ομαλή διαδικασία συναλλαγών, κάτι που αποτυπώνεται στο 96% του δείκτη ακρίβειάς μας.
0%
Αποτελεσματική Επικοινωνία: Δίνουμε προτεραιότητα σε σαφή και συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας, διατηρώντας ένα ποσοστό ικανοποίησης 98% στα σχόλια των πελατών μας.
0%
Αποδεδειγμένη Επίδοση: Η εκτέλεση των πωλήσεων και αγορών μας είναι αποδοτική και αξιόπιστη, με ένα ποσοστό ολοκλήρωσης συμφωνιών στο 98%, εντός ή πριν την προθεσμία.
0%

Οι Υπηρεσίες μας

Η αναζήτηση του ιδανικού σας ακινήτου θα πρέπει να αποτελεί μια συναρπαστική και απρόσκοπτη εμπειρία. Η γκάμα των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας εξασφαλίζει ότι, είτε αγοράζετε είτε πουλάτε, θα λάβετε πλήρη υποστήριξη σε κάθε βήμα. Δείτε τι προσφέρουμε:

Συναντήστε τον Δημήτριο Μουσταφέρη

Έχετε ερωτήσεις ή είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αναζήτηση ακινήτου; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά σας για ακίνητα στην Ελλάδα.

Ακούστε τι λένε οι Πελάτες μας

Αλεξάνδρα Π.

Η ομάδα στην Multiply διευκόλυνε την εύρεση του νέου μας καταστήματος. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Νίκος & Ελένη Δ.

Χάρη στον Δημήτριο, βρήκαμε το τέλειο οικόπεδο για το όνειρο μας σπίτι στην Ελλάδα.

Δημήτρης & Μαρία Κ.

Ψάχναμε για μια επενδυτική ιδιοκτησία στην πόλη και ο Δημήτριος μας παρείχε ασυναγώνιστη κατανόηση και επιλογές. Η υπομονή και η εμπειρογνωμοσύνη του ήταν καθοριστικές στη διαδικασία λήψης αποφάσεων μας. Εξυπηρέτηση πέντε αστέρων!

Γιάννης Τζ.

Ως αγοραστές για πρώτη φορά, ήμασταν υπερβολικά ανήσυχοι από τις επιλογές και τις διαδικασίες. Η ομάδα της Multiply μας καθοδήγησε μέσα από κάθε βήμα με τόση ευκολία και επαγγελματισμό. Τώρα είμαστε περήφανοι ιδιοκτήτες ενός όμορφου διαμερίσματος. Σας ευχαριστούμε που μετατρέψατε τα όνειρά μας σε πραγματικότητα!"